En blogg om den 10:e och sista årliga maskeraden.

söndag 4 november 2007

Brakskiten '07 är död, länge leve Brakskiten '08!

Jo nu går bloggen Brakskiten '07 i graven. Men, Brakskiten '08 föds ur askan. Det är med andra ord dags att börja piska upp stämningen inför nästa års maskerad. Och på vilket sätt gör man det bättre än genom att titta på bilder och snacka om vad som hände på årets tillställning?

I korthet blev det så här: Brakisgänget körde djungeltema. Festlokalen Nimrod var förvandlad till en tropisk regnskog med riklig vegetation, lianer, djungelljud och ett vattenfall. Andreas var en tropisk buske, Axel var Tarzan, Liz var en ödla, Louise en elefant och Mårten en papegoja. Nivån på gästernas utklädnader var på en extremt hög nivå, ingen nämd ingen glömd. Det blev ett jäkla röj. De sista gästerna gick vid ca 05.30.

4 kommentarer:

Fågeln sa...

På väg hemåt drogs jag lite oplanerat med i ett fågelsträck och minns inte riktigt hur jag hamnade på sydliga breddgrader. Minnesbilderna från resan är lite luddiga, om man säger. Men det finns ingen anledning till oro! Allt är bra, solen skiner och det är ett jäkla hallå bland lokalbefolkningen. Det är i dagsläget oklart hur jag ska ta mig hemåt, men dyker förmodligen upp på Brakis '08. Som vanligt, helt incognito.

Axel sa...

Du glömde ju näbben på Nimrod. Hur ska du klara dig utan näbb i ett helt år?

Anonym sa...

Hallå där! Såg du nåt av Öland på vägen ner? Helt väck! Trodde det var en tågurspårning på malmbanan eller nåt när Kungen ringde i söndags och var förbannad, "Nu äre fan allvar!" och undrade vart hans lantställe tagit vägen. Satans röra va. Hela Kiruna måste flyttas. Annars brakar det fullständigt. Regeringen nattmanglade iallafall fram ett åtgärdspaket fram på morgontimmarna med regionalstöd och biokemisatsningar. Men idag måndag kommer det signaler från både Väster- och Östergötland om "överhettning i konjunkturen". Måste ha sträckt sig på dansgolvet eller nåt. Fick väl nog när skåningarna framåt söndag eftermiddag skulle ut på Djurgårn och "vädra ur Norrlands inland" eller nåt. Gnosjöandan hängde på och Gnällbältet som dittills hållit jävligt låg profil börja inte tjata om bulle förrän vid Nordiska muséet. Vintern blir tung men framåt våren kan vi nog börja hoppas igen. Håll ut, vi kommer tillbaka!!

Axel sa...

Öland påträffades bakom DJ-båset på Nimrod igår i samband med städningen. Den gick i sopen.