En blogg om den 10:e och sista årliga maskeraden.

torsdag 1 november 2007

Vett och etikett



Kvinnor ska ha uppsatt hår och täcka all hud, glöm inte tex armar och hals. Det kan tyckas verka överdrivet, men det handlar bara om att visa respekt för arrangörernas seder och bruk. Män ska helst dölja hela könsorganet .
Smink är tillåtet men vi tycker att "du är vacker utan spackel" också.
Både Andreas S och K-P har skrivit in och undrat över samma sak: Ponera att du skall hälsa på, låt oss säga Louise eller Liz, med kindpuss. I hälsningsögonblicket "tappar du balansen" och du "råkar" kyssa henne på munnen och kanske "komma åt" någon kroppsdel. Är detta tillåtet?
Svar: Det här är en fråga jag ofta får och det brukar alltid vara någon på maskeraden som försöker sig på den här "varianten", men, det är INTE ok. Till alla er som brukar ta på min rumpa, tafsa är EJ tillåtet.
Petter skriver som vanligt in och frågar: Ponera att du är väldigt varm, måste man då fortfarande helst dölja hela könsorganet?
Svar: Som vanligt, JA.
Samtalsämnena som vi beslutat att ni ska använda er av i år är: "Vem är snällast av en kille och en tjej?", "Mmm, när jag kommer hem ska jag..." och "Är du kissnödig?".
Det är ännu inte bestämt om vi ska ha uppdelat män och kvinnor för sig, eller en sk mixad maskerad. Om det blir det senare alternativet, snälla se till att uppföra er och om ni har samlag så försök att vara diskreta.
Fräckisar är tillåtna, men dom allra grövsta kan du lämna hemma, vi vill inte ha något Sodom och Gomorra.
Bara för att du tar med sovsäck så betyder INTE det att du kan sova över.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fick en del frågetecken uträttade där om man säger

Jakob sa...

Mixad maskerad...ha, ha tokfrans!

Petter sa...

Jag förstår att regler är regler. Men om man skulle bli väldigt varm, måste man då helst dölja hela "organet"? Jag bara undrar, för ibland blir det jättevarmt där nere.

Anonym sa...

du vet nog själv,men svar ja,petter

Anonym sa...

intressanta regler, tack...
finns dock ingen info om eventuella punishments??
/anonym florence

Anonym sa...

Bestraffningen brukar vara att man blir bjuden igen, år efter år.

Anonym sa...

Nu börjar det bli lågvattensmärke alltså!