En blogg om den 10:e och sista årliga maskeraden.

söndag 15 juli 2007

Vilken låt är mest Brakskiten?

Nu startar äntligen den stora omröstningen - Vilken låt är mest Brakskiten? Här finns presentationerna samlade. Det går bra att lyssna på de 25 olika alternativen och därefter avge sin röst. Observera att det går att rösta på flera låtar. Tänk noga, du har två veckor på dig!

7 kommentarer:

Petter sa...

Jag röstade först och därmed också mest rätt.

Anonym sa...

Men kom ihåg att den som röstar bäst rösta sist

Andreas sa...

kul att det går rätt bra för wicked game

Anonym sa...

Ja, det är skoj. Annars ser ju Holiday Road farlig ut.

Andreas sa...

jo..den har öppnat starkt

Daniel sa...

För mig är det manglingen 2002 med "Dancing with myself" som satt djupast spår. Den gick ju oavbrutet i flera timmar och alla vi som var kvar dansade som tokar.
Den fick min röst.

Utan att på NÅGOT sätt klanka ner på det alldeles fantastiska jobb Axel gjort med denna omröstning och bakgrundsmaterialet så måste jag ändå ifrågasätta att "Hungry Heart" med Bruce Springsteen utelämnats. Att sjunga med i inledningsfrasen "Got a wife and kids in Baltimore, Jack. I went out for a ride and I never went back" samtidigt som man klappar med i otakt. Det är OB, Original Brakskiten, för mig.

Anonym sa...

Där har du en poäng. Jag snuddade vid tanken att inkludera Hungry Heart och jag borde ha gjort det, inser jag nu. Det får kanske bli i något sorts uppsamlingsheat längre fram.